jaargroep 3 Principles facilitator

We made the shift!

Transformatie Coach

Zo een bijzonder jaar achter de rug met deze lieve mensen. Ik begon aan de opleiding tot 3 Principles Facilitator omdat ik mijn organize-cliënten nog beter wilde helpen. Ik eindig ermee dat ik geen Professional Organizer meer wil zijn maar een Transformatie Coach. Voor mij komt het erop neer dat ik je ook zo'n shift gun. Niet omdat het moet maar omdat het kan, om maar eens een hippe slogan te jatten.

Waarom een andere job-titel?

Voorheen zou ik gezegd hebben dat opruimen je rust oplevert, nu lukt het me niet meer om die zin uit te spreken zonder in de lach te schieten. Daarom wil ik mezelf ook liever Transformatie Coach noemen in plaats van Professional Organizer. Uiteindelijk maakt het natuurlijk helemaal niet uit hoe je jezelf noemt. Het kan zoveel gemakkelijker en dat wil ik graag met je delen.

Wat zijn de 3 Principes?

Ik las voor het eerst over de 3 Principes bij de Slagersdochters: Angela en Linda. Zij omschrijven de 3 principes alsvolgt:

In de jaren 70 ‘ontdekte’ Sydney Banks de 3 principes – of, in zijn moedertaal – the 3 principles. Eigenlijk ontdekte hij niets nieuws. Hij beschreef simpelweg wat er al was, altijd is geweest, nog steeds is en altijd zal zijn. Het wordt echter door velen een nieuw paradigma genoemd omdat het radicaal is in zijn eenvoud. Zo eenvoudig dat je slechts een paar kleine shifts nodig hebt om je leven & werk stukken makkelijker (én gelukkiger!) te maken.

Nadat ik me verdiept had in de 3 Principes heb ik de opleiding tot 3 Principles Facilitator gedaan. En nu dus ready for action!

Wat kan ik voor jou betekenen?

  • heb jij last van repeterende gedachten?
  • heb jij last van angst, burn-out of depressie?
  • heb jij het idee dat het anders moet maar hoe dan?

Ik weet dat het anders kan, zonder gewroet in het verleden, zonder stappenplan of instructie, puur door inzicht hoe wij als mens in elkaar zitten geeft al verlichting. Van daaruit komt er vanzelf dieper inzicht en ga je merken dat je leven verandert, en dat toch alles hetzelfde blijft. Cryptisch? Misschien wel maar ga het samen met mij onderzoeken!

Laat een reactie achter