OVER MIJ

MONIQUE HENDRIKS

Transformatie Coach

monique hendriks

Mijn naam is Monique Hendriks, ik ben geboren (1963) en getogen in Oss en woon daar nog steeds.

Mijn vader had destijds samen met zijn jongste broer, het Autobedrijf Hendriks (Ford) van mijn opa overgenomen en het zag er lange tijd naar uit dat ik een andere kant op zou gaan. Ik deed de HAVO in Oss, het VWO in Nijmegen, en studeerde daarna rechten.

Toch nam ik in 1992 samen met mijn partner destijds het bedrijf van mijn vader over en was daarin 40 uur per week werkzaam totdat het in 2008 werd verkocht. Inmiddels was ik sinds 1997 de trotse moeder van een zoon.

Na mijn leidinggevende functie in de autobranche werd ik geïnspireerd door een Amerikaans TV-programma dat in Nederland werd overgenomen onder de titel: “Verslaafd aan verzamelen”. Daarin werd een Professional Organizer geïntroduceerd. Vanaf dat moment heeft mijn passie zich ontwikkeld en heb ik Moondream opgericht.

Daarna heb ik enkele jaren als Professional Organizer gewerkt, maar dat past me nu niet meer. Ik zie nu helder dat het er niet om gaat buiten jezelf rust en ruimte te creëren, maar je bent in essentie al rust en ruimte.

De afgelopen twee jaar ben ik me meer gaan richten op de transformatie die wij als mens doormaken. Ik heb bij de Shift-academy in Soest de opleiding tot 3 Principles Facilitator gevolgd. Dit was voor mij het einde van de zoektocht. De rare gedachte: 'Waarom heeft niemand mij ooit verteld dat het ook moeiteloos kan?' kwam herhaaldelijk voorbij. Ik kan je zeggen alles is veranderd en toch ook weer niet. Raar? Laat mij je erover vertellen, en ik vermoed dat jij hetzelfde ervaart!